Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Denne side bruger cookies. Det betyder at den gemmer små stumper af information i din internetbrowser, for at huske dine indstillinger mv. på siden. For at bruge siden, er du nødt til at sige god for det.
Alle hashtags

Ting tagget med Twitter

Opslag:

Hobro Undergrund

Hobro Undergrund

30. december 2015, kl. 20:28

#DamerOgHerre Så Er Der #NyMusik Med #HobroUndergrund!!! https://tegnedreng.bandcamp.com/album/hobro-undergrund En #Ny #EP SmækSmakSmukFyldet Med Hæftige #Bangers Saftige #Beats Og HotHotHotte #Vers Der Brænder Sig Ind I Øregangen Og Ik Giver Slip Igen #ForEver! Det Smasher Dit Liv Op Og Ned Oka!! Så #LYT Og LIKE Og #DOWNLOAD #GRATIS OG DEL MED ALLE DINE VENNER, FJENDER OG DEM DU KENDER!!! Det Blir For Stort Det Her #DanMark Kan Slet Ik Holde Til Det!! For #Vilder #Bois!! #OrnligSyg #Hobronx #Hobro4Lyfe #HobroHardcore #Swag #Yolo #Swagness #JollyCola #Adelgade #Cool Like Os @tegnedreng På Alle De Gode Sider #Insta #Face #Twitter #Bandcamp #Soundcloud #Spotify https://soundcloud.com/tegnedreng/sets/hobro-undergrund