Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Mere musik

DJ Servais Tegnedreng Records Remix DJ Session 1

DJ Servais Tegnedreng Records DJ Set 1 Indeholder Du Til Grin, Røg Og Damp, Byen Klokken Et. Like Like Like!!!!

Bandcamp Soundcloud

Produceret af: J Servais


Kommentarspor fra projektets skaber:

Gennemgående motiv: Remix af DJ Servais

Det her var en af de tidlige ideer til projeket, som endte med at falde lidt til side. Jeg havde egentlig overvejet at droppe det, fordi der var så meget andet at gøre, men jeg gjorde alligevel lidt her i 11. time.

Ideen var at der skulle være en DJ, som lavede ekstremt dårlige remixes af deres sange, og kun brugte præfabrikerede loops og samples. Så jeg downloadede nogle “construction kits”, og det er det eneste der er på her. Jeg har så vidt muligt ikke mixet eller tilpasset noget, så vidt jeg husker. Men det var faktisk ret svært at synkronisere de færdiglavede elementer. Det havde nok i virkeligheden været hurtigere for mig at lave et rigtigt remix, fra bunden – men det var jo ikke pointen her.

Det endte ret meget med at drukne da det udkom, især fordi de her remix var et rent narrativt element, der tilhørte Tegnedreng Records som multimodal roman, og ikke som “hey, vi er nogle venner der laver rap”. Og det var meget dér, stemningen lå hen mod enden. Jeg tror ikke de andre – hverken dem der deltog, eller dem der fulgte med på sidelinjen – ænsede meget af den konceptuelle og narrative understrøm, udover når jeg (sikkert fuld) insisterede på at belære om det.