Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Denne side bruger cookies. Det betyder at den gemmer små stumper af information i din internetbrowser, for at huske dine indstillinger mv. på siden. For at bruge siden, er du nødt til at sige god for det.

Kapitel 6

En genforenet front

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

25. februar 2016, kl. 17:42

Hvorfor Fuck Kolding På Skiltet Og Ik Hobro??? #WTF #GoingHome #Hjemad #Hobronx #SwiggersOnTheRoad #Soon #1641

P Swiggers er på vej hjem for at slutte sig til gruppen igen. Han har fulgt sine kunstneriske ambitioner til verdens ende – eller i hvert fald til Polen – men har for hvert lag af løget, han har skrællet væk i sin søgen efter meningens hjerte kun fundet tårer. Nu følger han i stedet vejen tilbage, mod sin fødeby og det fællesskab, han forlod.

Hans udstrakte hånd har fået crewet til at genoverveje de konflikter, der trak dem fra hinanden, og de har indset hvor ubetydelige de er, i forhold til deres uvurderlige venskab. Mens de venter på deres kammerats hjemvenden, har de igen kastet sig over musikken.

Hobro Love

Hobro Love

25. februar 2016, kl. 17:45

Vi Tilbag I #Studiet 👑👑👑 I Squ Nødig Savne Den #Vilder Musik Og Hører På Vel!! 💰💰💰 Så #YoungMoney Det Kvarte Ville Vær En #Milliard! #Fest #AdelgadeBanden #TegnedrengRecords #Hobronx #Hobro4Lyfe #GørDetForCrewet #JollyColy #41 #Swagness #YoloBitches #Upcoming

Hobro Love

Hobro Love

25. februar 2016, kl. 22:41

Vi Velkommer #PSwiggers Tilbage I Danmarks Vildeste Rap Crew! Der Er Store Ting I Vente For De Her Tegnedrenge Nede Fra Hjørnet! #Fame #Mony #DatAss

I dette opslag: P Swiggers

Profilen skiftede navn og billede

Adelgade Banden

25. februar 2016, kl. 23:27

Adelgade Banden
Gør Det For Crewet

Album


De kreative gnister flyver. Efter al den tid væk fra hinanden, har inspirationen blot hobet sig op, og nu vælter musikken ustyrligt ud af de dem.

Der går ikke længe fra Swiggers er kommet hjem igen, til de har fået ham i studiet, og snart har de fået smækket en ny EP sammen. De er gået tilbage til deres rødder, til undergrunden og lokalmiljøet. Nu da de har oplevet at være adskilt, er de kun fokuseret på fællesskabet og sammenholdet, og det sætter sit præg på den nye musik. Det er næsten ligesom i gamle dage; alt hvad de gør, er for crewet.

For at genoprette forbindelsen til deres rødder, deres hood, kalder de sig igen Adelgade Banden – det navn, som de udgav deres tidligste musik under.

Den nye EP hedder “Gør Det For Crewet”, og den står som et øjebliksbillede på hvor de ser sig selv lige nu. “Alt hvad jeg gør, det er for mit crew,” som de rapper på sangen Mit Crew. “Det er tykkere end blod, vores broderskab.”

På den sang er de tre kernemedlemmer af gruppen – P Swiggers, P Desmet og L Jooken – endelig sammen på et nummer igen. Her hylder de crewet, mindes de gode gamle dage, og praler af deres hårdekogte livsstil:

Mig og mit crew er ik’ til at undgå

Vi har styret Hobro siden vi var små

Vi ka’ vær’ flinke men vi ka’ også slå

Tæsker dig svensk, gul og blå

Sælger hash på Mariagerfjord Gymnasium

Hænger ud på stueetagen

Eleverne får det på gangene

Og lærerne i dueslagene

 

Mit crew er tæt, du hør’ ik’ til her

Og når vi ta’r til afterparty er du ik’ inviteret

Det er for mit crew

Opslag med billede fra Adelgade Banden

På det første nummer på den nye EP, Sniffer Coke & Knalder Damer, leverer P Swiggers stolt titellinjen. Han rapper som i gamle dage, og finder i gadesprogets umiddelbare udtryk en ægthed som han aldrig opnåede under sine prætentioner om kunstnerisk ophøjelse.

P Desmet åbner på samme nummer albummet med at fyre en eksplosiv salve af hård rap af. Crewet er i sandhed “tilbage fra de døde,” som han udtrykker det.

Selvom hans tid som klar anfører for gruppen gik så grueligt galt, har han ikke mistet modet. Det lader dog til at han har taget et skridt tilbage, og har indtaget en plads på mere lige fod med de andre medlemmer. Men kan man uden videre træde ned og fralægge sig magten, når først man har haft fuld kontrol?

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden

Et hidtil uset medlem af crewet – P Lauwers AKA Pelle – viser sig på crewets social-medie-profiler.

Opslag med billede fra Adelgade Banden

Adelgade Banden

Adelgade Banden

28. februar 2016, kl. 01:36

Yeaaahh Flere Bajer Og Luder Og Kællinger Whaaaaaaaat!! 👑👑👑 #AltForVilder #Druk #Adelgade #PartyPartiet #TegnedrengRecords #YoungMoney #CashMoney #DanskRap #Danmark #Hobronx #Hobro4Lyfe #HobroHardcore #Swag #Swagness #Yolo #JollyCola 🔥🔥🔥

Opslag med billede fra Adelgade Banden

Adelgade Banden

Adelgade Banden

29. februar 2016, kl. 11:22

Her På #TegnedrengRecords Hovedkontoret Ka Vi Slet Ik Kom Os Over Hvor #Vilder #Fedt Vores Nye #EP #GørDetForCrewet Er!!! ♕♕♕ Vi Sku Rimlig Nice Allivel! Fuck Det Godt Det Her! Vi Har Stor Planer Bar Vent!! #KongerneAfDanmark #KongIngolf #PengePartiet #AdelgadeBanden Hør Og Download Og Del Og Like Og Elsk Og Alt Andet Godt Fra Havet På Vores #TopDolar #YoungMoney Musik! https://tegnedreng.bandcamp.com/album/g-r-det-for-crewet https://soundcloud.com/tegnedreng/sets/g-r-det-for-crewet

Tegnedreng Records lever stadig op til deres navn, og forherliger savlende penge i store mængder. De promoverer også sig selv og deres nye musik i stor stil online, mens de lover store ting i vente. Hvad har de i tankerne? Overvejer de et sats mere på berømmelsen, selvom det gik så galt sidste gang?

Nu hvor de er tilbage på sporet, og arbejder sammen som i gamle dage, er det fristende endnu en gang at se hvor langt, de kan tage det. Igen står de ansigt til ansigt med dilemmaet mellem en obskur tilværelse i undergrunden, med fællesskabet i højsædet, på den ene side – eller, på den anden, at sætte sammenholdet på spil for den altid så tillokkende rigdom og berømmelse.

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden

Adelgade Banden

Adelgade Banden

3. marts 2016, kl. 13:14

Yo Hvor Fuck Min Penge Jeg Ved Jeg Had En Plovmand For Fux Sake!!!!!!!! #MinePenge #IkkeDinePenge #MinePenge #ViKørDenVilder

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden

Adelgade Banden

Adelgade Banden

7. marts 2016, kl. 19:26

Nu Kommer Vores #EP #GørDetForCrewet Endelig På #YouTube! ♕ Måske Boi J Servais Står For Det Og Han Har Været Rimlig Fucking Travlt På Noget #Vilder #DJ Shit #DJServais!!! ♕♕♕ Men Nu Kommer Det Opp! #GodMusik #VilderMusik #Rap #HipHop #DanskRap #EnsteDanskRapDerVærdOgHørPå #Hobro #Hobronx #HobroLyfe

J Servais – et medlem, der ellers ikke har givet meget lyd fra sig – har haft travlt med at DJ’e i lokalområdet, hvor han utvivlsomt jævnligt har blastet gruppens festlige sange for Hobros tilbedende ungdom.

Flere af medlemmerne viser sig individuelt frem på profilen. Er det måske for at køre sig selv i stilling og teste vandene for deres potentielle stjernestatus?

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden
Adelgade Banden

Adelgade Banden

9. marts 2016, kl. 11:39

Yea Boii #BLamiroy Her, Så Kom Vors #EP #GørDetForCrewet Fucking Endlig På #Spotify 🔥💰🎶De Tar Fame Så Længe! Hør Den Her https://open.spotify.com/album/4ud9cJF6ucgwdFk2eWBtVK Download Den Gratis Her http://tegnedreng.bandcamp.com/album/g-r-det-for-crewet Vilder!!!!! Den Er Os På Soundcloud iTunes Tidal Og Mange Andre Fucked Op Stederr!!! Vi Har Vært Lidt #InTheStudio Igen Så Der Kommer Nok Snart Endnu #HobroHardcore Musik Til Dine Øresnegle!!! #TegnedrengRecords #Tegnedreng #AdelgadeBanden #Hobronx #HobronxMoneyMakerz #MoneyInTheHobronx #MoneyInternational #YoungMoney #CashMoney #DanskRap #Undergrund #Hit Følg Os Alle Vegne @tegnedreng Og Hør Mere Musik På Vores Soundcloud #LinkInBio #JollyCola #Rap #HipHop #HighClass #Versace #Carlsberg #Swag #Beer #Production

I dette opslag: B Lamiroy

Crewet lover at der snart kommer mere musik. Deres kreativitet og produktivitet kører tydeligvist stadig på fuld tryk. Men det er uvist hvad deres mål er, nu da de har smagt bagsiden af at stræbe efter den store succes.

Indtil videre er de bare glade for at være samlet igen, og for i fællesskab at lave den musik, de har lyst til. Samtidig prøver de stadig at profilere sig på de sociale medier, og få følgere, fans og opmærksomhed – men var det ikke dét, der ledte dem i ulykke før? Inden længe må de tage en beslutning om hvad de gerne vil fremadrettet, hvis crewet ikke skal trækkes itu igen.

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Adelgade Banden

Adelgade Banden

11. marts 2016, kl. 00:06

A2S6 Ahh Så Fyre #TegnedrengRecords Op For Den #VandPibe #Shisha Endu En Gang Efter Og Ha Vært #InTheStudio #IStudiet Hele Den Langer Dag! #JaDa! 👑👑👑Der Venter Nogle #Vilder #Beats Det #SygeShit #TopDollar #Pimp #Hobro4Lyfe #NyMusik #GodMusik #Rap #HipHop #DanskRap #Undergrund #Hit Følg Os Alle Vegne @tegnedreng Og Hør Mere Musik På Vores Soundcloud #LinkInBio #Hookah #Smoke #Smoker #Chill #Chillout #Producer #Street #Art #HobronxMoneyMakerz

Videre til kapitel 7