Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Kapitel 6

En genforenet front

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

25. februar 2016, kl. 17:42

Hvorfor Fuck Kolding På Skiltet Og Ik Hobro??? #WTF #GoingHome #Hjemad #Hobronx #SwiggersOnTheRoad #Soon #1641

Taget i Flensborg.

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar

P Swiggers er på vej hjem for at slutte sig til gruppen igen. Han har fulgt sine kunstneriske ambitioner til verdens ende – eller i hvert fald til Polen – men har for hvert lag af løget, han har skrællet væk i sin søgen efter meningens hjerte kun fundet tårer. Nu følger han i stedet vejen tilbage, mod sin fødeby og det fællesskab, han forlod.

Hans udstrakte hånd har fået crewet til at genoverveje de konflikter, der trak dem fra hinanden, og de har indset hvor ubetydelige de er, i forhold til deres uvurderlige venskab. Mens de venter på deres kammerats hjemvenden, har de igen kastet sig over musikken.

Hobro Love

Hobro Love

25. februar 2016, kl. 17:45

Vi Tilbag I #Studiet 👑👑👑 I Squ Nødig Savne Den #Vilder Musik Og Hører På Vel!! 💰💰💰 Så #YoungMoney Det Kvarte Ville Vær En #Milliard! #Fest #AdelgadeBanden #TegnedrengRecords #Hobronx #Hobro4Lyfe #GørDetForCrewet #JollyColy #41 #Swagness #YoloBitches #Upcoming

Hobro Love

Hobro Love

25. februar 2016, kl. 22:41

Vi Velkommer #PSwiggers Tilbage I Danmarks Vildeste Rap Crew! Der Er Store Ting I Vente For De Her Tegnedrenge Nede Fra Hjørnet! #Fame #Mony #DatAss

I dette opslag: P Swiggers

Profilen skiftede navn og billede

Adelgade Banden

25. februar 2016, kl. 23:27

Adelgade Banden

Endelig grafik lavet af Viking, efter et udkast fra mig.

En lille kuriøs detalje: det er en kvindearm. Det var lige det passende billede jeg kunne finde på nettet, og jeg syntes det var sjovt at det var en kvinde, når nu crewet er så mandschauvinistisk.

Vis kommentar Skjul kommentar
Gør Det For Crewet

Album


Tegnedreng Records’ reunion-album, udgivet efter de havde været brudt op, og P Swiggers havde været på sit eget kunstneriske trip. Da de så samles igen, stabler de lynhurtigt en ny udgivelse på benene.

Fordi de vender tilbage til deres rødder her, er albummet fokuseret på gaderap og trap-beats.

Henrik Viking lavede grafikken, ud fra et udkast, som jeg lavede. Armen på billedet er i øvrigt en kvindes (fundet i Google Images) – kom ikke og sig at Tegnedreng Records ikke går ind for ligestilling så…!

Det her er hvad jeg havde planlagt om albummet og skrevet i drejebogen ved projektets begyndelse:

TIDSPUNKT: Sen Februar / Tidlig Marts 2016

 • Titel:
  • Gør det for crewet
 • Sange:
  • Sniffer Coke & Knalder Damer (med Martin)
  • Mit Crew
  • Trap Rapper / Noget Om Snakken
  • Ya Bedr! (med Viking)
  • Ik Til P3
  • Nul Komma Fem
  • Som om vi gi’r et fuck
  • [Plastikpatter (plastomasto)] (med Viking, og Jeppes ven)
  • [Ingen fremtid (mehigo17)] (med Martin)

Gennemgående motiv: Albums og EP’er

Når Tegnedreng Records udgiver et album, henviser de konsekvent til det som en EP. Jeg tror ikke der var nogen meget klar grund til dette.

Jeg syntes nok at det virkede lidt voldsomt at annoncere et nyt album så ofte som de udkom, fordi det ord forbindes med noget mere vægtigt. Og så fordi den første var en lidt let affære, gav det mening dér, og så blev jeg bare ved med at benævne dem sådan – selvom det blev lidt absurd når de begyndte at være over 45 minutter lange (jeg havde meget materiale, der skulle brændes af til sidst).

Men det gør også, at gruppens måde at kommunikere om deres musik er lidt karakteristisk, og afspejler den måde sprogbrug og tænkemåder formes og præges inden for en social gruppedynamik.

Så jeg synes, det giver lidt til projektets præsentation, selvom det er en (potentielt forvirrende) kuriøsitet.

Jeg har på denne hjemmeside valgt at bruge album i de fleste sammenhænge, fordi det lægger sig mere op ad den gængse begrebsbrug.

De kreative gnister flyver. Efter al den tid væk fra hinanden, har inspirationen blot hobet sig op, og nu vælter musikken ustyrligt ud af de dem.

Der går ikke længe fra Swiggers er kommet hjem igen, til de har fået ham i studiet, og snart har de fået smækket en ny EP sammen. De er gået tilbage til deres rødder, til undergrunden og lokalmiljøet. Nu da de har oplevet at være adskilt, er de kun fokuseret på fællesskabet og sammenholdet, og det sætter sit præg på den nye musik. Det er næsten ligesom i gamle dage; alt hvad de gør, er for crewet.

For at genoprette forbindelsen til deres rødder, deres hood, kalder de sig igen Adelgade Banden – det navn, som de udgav deres tidligste musik under.

Den nye EP hedder “Gør Det For Crewet”, og den står som et øjebliksbillede på hvor de ser sig selv lige nu. “Alt hvad jeg gør, det er for mit crew,” som de rapper på sangen Mit Crew. “Det er tykkere end blod, vores broderskab.”

På den sang er de tre kernemedlemmer af gruppen – P Swiggers, P Desmet og L Jooken – endelig sammen på et nummer igen. Her hylder de crewet, mindes de gode gamle dage, og praler af deres hårdekogte livsstil:

Mig og mit crew er ik’ til at undgå

Vi har styret Hobro siden vi var små

Vi ka’ vær’ flinke men vi ka’ også slå

Tæsker dig svensk, gul og blå

Sælger hash på Mariagerfjord Gymnasium

Hænger ud på stueetagen

Eleverne får det på gangene

Og lærerne i dueslagene

 

Mit crew er tæt, du hør’ ik’ til her

Og når vi ta’r til afterparty er du ik’ inviteret

Det er for mit crew

Opslag med billede fra Adelgade Banden

På det første nummer på den nye EP, Sniffer Coke & Knalder Damer, leverer P Swiggers stolt titellinjen. Han rapper som i gamle dage, og finder i gadesprogets umiddelbare udtryk en ægthed som han aldrig opnåede under sine prætentioner om kunstnerisk ophøjelse.

P Desmet åbner på samme nummer albummet med at fyre en eksplosiv salve af hård rap af. Crewet er i sandhed “tilbage fra de døde,” som han udtrykker det.

Selvom hans tid som klar anfører for gruppen gik så grueligt galt, har han ikke mistet modet. Det lader dog til at han har taget et skridt tilbage, og har indtaget en plads på mere lige fod med de andre medlemmer. Men kan man uden videre træde ned og fralægge sig magten, når først man har haft fuld kontrol?

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden

Gennemgående motiv: Kænguruen Pelle

Det er Pelle, Kaares oppustelige kænguru. For en tid blev den lidt en maskot på studiet. Her er den i fredagsbaren.

Der kom et par billeder med i Tegnedreng Records, bare fordi det var sjovt og random.

Her i anledningen af at lave denne side, og skrive historien, har jeg retroaktivt kombineret ham med karakteren P Lauwers, som bliver nævnt et par gange, men aldrig vist. Det virker meget sandsynligt at én af deres venner tifældigvis er en oppustelig kænguru.

Vis kommentar Skjul kommentar

Et hidtil uset medlem af crewet – P Lauwers AKA Pelle – viser sig på crewets social-medie-profiler.

Opslag med billede fra Adelgade Banden

Her har Pelle fået lidt tøj på. Det er taget i baren på det kollegie, hvor jeg boede. Samme bar kan ses i musikvideoen til Grev Ingolf.

Gennemgående motiv: Kænguruen Pelle

Det er Pelle, Kaares oppustelige kænguru. For en tid blev den lidt en maskot på studiet. Her er den i fredagsbaren.

Der kom et par billeder med i Tegnedreng Records, bare fordi det var sjovt og random.

Her i anledningen af at lave denne side, og skrive historien, har jeg retroaktivt kombineret ham med karakteren P Lauwers, som bliver nævnt et par gange, men aldrig vist. Det virker meget sandsynligt at én af deres venner tifældigvis er en oppustelig kænguru.

Vis kommentar Skjul kommentar
Adelgade Banden

Adelgade Banden

28. februar 2016, kl. 01:36

Yeaaahh Flere Bajer Og Luder Og Kællinger Whaaaaaaaat!! 👑👑👑 #AltForVilder #Druk #Adelgade #PartyPartiet #TegnedrengRecords #YoungMoney #CashMoney #DanskRap #Danmark #Hobronx #Hobro4Lyfe #HobroHardcore #Swag #Swagness #Yolo #JollyCola 🔥🔥🔥

Opslag med billede fra Adelgade Banden

Jeg har ikke så mange penge dér (ikke i cash moneyz anywho). Men jeg nappede lige et foto af fredagsbarens kassebeholdning.

Vis kommentar Skjul kommentar
Adelgade Banden

Adelgade Banden

29. februar 2016, kl. 11:22

Her På #TegnedrengRecords Hovedkontoret Ka Vi Slet Ik Kom Os Over Hvor #Vilder #Fedt Vores Nye #EP #GørDetForCrewet Er!!! ♕♕♕ Vi Sku Rimlig Nice Allivel! Fuck Det Godt Det Her! Vi Har Stor Planer Bar Vent!! #KongerneAfDanmark #KongIngolf #PengePartiet #AdelgadeBanden Hør Og Download Og Del Og Like Og Elsk Og Alt Andet Godt Fra Havet På Vores #TopDolar #YoungMoney Musik! https://tegnedreng.bandcamp.com/album/g-r-det-for-crewet https://soundcloud.com/tegnedreng/sets/g-r-det-for-crewet

Tegnedreng Records lever stadig op til deres navn, og forherliger savlende penge i store mængder. De promoverer også sig selv og deres nye musik i stor stil online, mens de lover store ting i vente. Hvad har de i tankerne? Overvejer de et sats mere på berømmelsen, selvom det gik så galt sidste gang?

Nu hvor de er tilbage på sporet, og arbejder sammen som i gamle dage, er det fristende endnu en gang at se hvor langt, de kan tage det. Igen står de ansigt til ansigt med dilemmaet mellem en obskur tilværelse i undergrunden, med fællesskabet i højsædet, på den ene side – eller, på den anden, at sætte sammenholdet på spil for den altid så tillokkende rigdom og berømmelse.

Opslag med billede fra Adelgade Banden

Gennemgående motiv: Sære grå kasser på billeder

På en god håndfuld af billederne er der nogle mærkelige grå kasser. Det er ikke fordi jeg har bortcensureret noget, selvom det godt kunne ligne det.

Mens tekstopslagene blev skrevet direkte på Facebook, blev billederne lagt på Instagram, og så automatisk kryds-postet til Facebook.

Med Instagram kan man redigere billederne, for at farvelægge, justere og beskære dem. Et sted i denne proces, måske pga. en fejl i app’en eller min mobil, opstod de her visuelle defekter. Jeg kunne først se det, når billedet var uploadet. På det tidspunkt måtte jeg så vurdere om det var slemt nok til at slette opslaget og prøve igen (som så krævede at jeg også slettede på Facebook). Nogle gange rettede jeg det, andre gange lod jeg det bare være. Og nogle gange opstod fejlen igen ved andet eller tredje forsøg.

Så som det er, lad os kalde det en æstetik og et visuelt kendetegn. Eller bare en dum teknisk fejl.

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra Adelgade Banden
Adelgade Banden

Adelgade Banden

3. marts 2016, kl. 13:14

Yo Hvor Fuck Min Penge Jeg Ved Jeg Had En Plovmand For Fux Sake!!!!!!!! #MinePenge #IkkeDinePenge #MinePenge #ViKørDenVilder

Opslag med billede fra Adelgade Banden

Det her lå ved en cykelsti, og jeg kunne ligeså godt nappe et billede. Man må få sit materiale, hvor man kan.

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden
Adelgade Banden

Adelgade Banden

7. marts 2016, kl. 19:26

Nu Kommer Vores #EP #GørDetForCrewet Endelig På #YouTube! ♕ Måske Boi J Servais Står For Det Og Han Har Været Rimlig Fucking Travlt På Noget #Vilder #DJ Shit #DJServais!!! ♕♕♕ Men Nu Kommer Det Opp! #GodMusik #VilderMusik #Rap #HipHop #DanskRap #EnsteDanskRapDerVærdOgHørPå #Hobro #Hobronx #HobroLyfe

Benævnelse af DJ Servais, der vender tilbage i næste kapitel.

Det var også lidt en undskyldning for hvorfor albummet ikke var kommet på YouTube endnu. Jeg lavede lidt grafik til sangene, og det tog lidt tid (og jeg havde svært ved at tage mig sammen til det). Derfor gik der tit lidt tid før den nye musik kom på YouTube.

Gennemgående motiv: Remix af DJ Servais

Det her var en af de tidlige ideer til projeket, som endte med at falde lidt til side. Jeg havde egentlig overvejet at droppe det, fordi der var så meget andet at gøre, men jeg gjorde alligevel lidt her i 11. time.

Ideen var at der skulle være en DJ, som lavede ekstremt dårlige remixes af deres sange, og kun brugte præfabrikerede loops og samples. Så jeg downloadede nogle “construction kits”, og det er det eneste der er på her. Jeg har så vidt muligt ikke mixet eller tilpasset noget, så vidt jeg husker. Men det var faktisk ret svært at synkronisere de færdiglavede elementer. Det havde nok i virkeligheden været hurtigere for mig at lave et rigtigt remix, fra bunden – men det var jo ikke pointen her.

Det endte ret meget med at drukne da det udkom, især fordi de her remix var et rent narrativt element, der tilhørte Tegnedreng Records som multimodal roman, og ikke som “hey, vi er nogle venner der laver rap”. Og det var meget dér, stemningen lå hen mod enden. Jeg tror ikke de andre – hverken dem der deltog, eller dem der fulgte med på sidelinjen – ænsede meget af den konceptuelle og narrative understrøm, udover når jeg (sikkert fuld) insisterede på at belære om det.

Vis kommentar Skjul kommentar

J Servais – et medlem, der ellers ikke har givet meget lyd fra sig – har haft travlt med at DJ’e i lokalområdet, hvor han utvivlsomt jævnligt har blastet gruppens festlige sange for Hobros tilbedende ungdom.

Flere af medlemmerne viser sig individuelt frem på profilen. Er det måske for at køre sig selv i stilling og teste vandene for deres potentielle stjernestatus?

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Opslag med billede fra Adelgade Banden
Adelgade Banden

Adelgade Banden

9. marts 2016, kl. 11:39

Yea Boii #BLamiroy Her, Så Kom Vors #EP #GørDetForCrewet Fucking Endlig På #Spotify 🔥💰🎶De Tar Fame Så Længe! Hør Den Her https://open.spotify.com/album/4ud9cJF6ucgwdFk2eWBtVK Download Den Gratis Her http://tegnedreng.bandcamp.com/album/g-r-det-for-crewet Vilder!!!!! Den Er Os På Soundcloud iTunes Tidal Og Mange Andre Fucked Op Stederr!!! Vi Har Vært Lidt #InTheStudio Igen Så Der Kommer Nok Snart Endnu #HobroHardcore Musik Til Dine Øresnegle!!! #TegnedrengRecords #Tegnedreng #AdelgadeBanden #Hobronx #HobronxMoneyMakerz #MoneyInTheHobronx #MoneyInternational #YoungMoney #CashMoney #DanskRap #Undergrund #Hit Følg Os Alle Vegne @tegnedreng Og Hør Mere Musik På Vores Soundcloud #LinkInBio #JollyCola #Rap #HipHop #HighClass #Versace #Carlsberg #Swag #Beer #Production

I dette opslag: B Lamiroy

Gennemgående motiv: At få musikken på Spotify & iTunes

Den tjeneste, som jeg brugte til at putte at lægge musikken op på Spotify, iTunes, Tidal og et utal af ukendte streaming-sider, tog ret lang tid om at få dem op. Eftersom jeg arbejdede på musikken op til det sidste øjbelik før udgivelse, kunne jeg ikke få dem op på streaming i tide til at passe med udgivelsesdatoen. Det var lidt træls nogle gange, fordi jeg havde udgivet musikken, men den var ikke dér hvor folk plejede at høre den (primært Spotify).

Det var dog ret lækkert at kunne få min musik ud på de ‘rigtige’ tjenester, uden at skulle betale for det. Jeg brugte Routenote, på den gratis model, hvor de tager 15% af profitten. Jokes on them, for hvilken profit?! I skrivende stund, foråret 2019, nærmer jeg mig efterhånden de $50 som udløser en betaling. Der er nok kun et halvt år til sweet sweet profit nu…

Vis kommentar Skjul kommentar

Crewet lover at der snart kommer mere musik. Deres kreativitet og produktivitet kører tydeligvist stadig på fuld tryk. Men det er uvist hvad deres mål er, nu da de har smagt bagsiden af at stræbe efter den store succes.

Indtil videre er de bare glade for at være samlet igen, og for i fællesskab at lave den musik, de har lyst til. Samtidig prøver de stadig at profilere sig på de sociale medier, og få følgere, fans og opmærksomhed – men var det ikke dét, der ledte dem i ulykke før? Inden længe må de tage en beslutning om hvad de gerne vil fremadrettet, hvis crewet ikke skal trækkes itu igen.

Opslag med billede fra Adelgade Banden
Adelgade Banden

Adelgade Banden

11. marts 2016, kl. 00:06

A2S6 Ahh Så Fyre #TegnedrengRecords Op For Den #VandPibe #Shisha Endu En Gang Efter Og Ha Vært #InTheStudio #IStudiet Hele Den Langer Dag! #JaDa! 👑👑👑Der Venter Nogle #Vilder #Beats Det #SygeShit #TopDollar #Pimp #Hobro4Lyfe #NyMusik #GodMusik #Rap #HipHop #DanskRap #Undergrund #Hit Følg Os Alle Vegne @tegnedreng Og Hør Mere Musik På Vores Soundcloud #LinkInBio #Hookah #Smoke #Smoker #Chill #Chillout #Producer #Street #Art #HobronxMoneyMakerz

Slutningen på sjette sekvens, og andet akt, af historien.

Gruppen er samlet igen, som planlagt, og det kører derudaf. Men på dette tidspunkt var Martin, der spiller P Swiggers, droppet ud af studiet og deltog ikke længere aktivt. Det føltes derfor ret mærkeligt at skrive om hvordan han var vendt tilbage, og udgive sange med ham på.

Jeg begyndte at blive ret presset her, og marts 2015 blev stort set dedikeret til at producere musikken færdig. Heldigvis var det på studiet meningen at vi skulle arbejde på vores bachelorprojekt i denne måned, så jeg gik ikke glip af noget vigtigt…

Her er hvad jeg skrev i drejebogen for Sekvens 6 og det femte album forud for projektets begyndelse:

SEKVENS 6. EN GENFORENET FRONT

STRUKTUR: Hovedkulmination. Højeste og laveste punkter i hovedkonflikt. Fokus tilbage på hovedplot. Ofte modsætning til første kulmination og resolution.

TIDSPUNKT: Sen Februar / Tidlig Marts 2016

Pludselig kommer der liv i gruppen igen. Et væld af opdateringer følger. Det annonceres at P Swiggers igen har sluttet sig til gruppen, og der følger en masse højtråbende retorik om at de aldrig vil kunne splittes ad. De smider et par numre, og hurtigt efter en lang EP (mixtape?), hvor de er tilbage til en mere rå og aggressiv lyd. De går tilbage til et tidligere navn. Helst indtil flere videoer, og snak om live shows – store planer!

BANDNAVN: Adelgade Banden

TODO: Revidér titel og trackliste. Lav covergrafik

 • EP
  • Titel: Gør det for crewet
  • Sniffer Coke & Knalder Damer (med Martin)
  • Mit Crew
  • Trap Rapper / Noget Om Snakken
  • Ya Bedr! (med Viking)
  • Ik Til P3
  • Nul Komma Fem
  • Som om vi gi’r et fuck
  • [Plastikpatter (plastomasto)] (med Viking, (og Jeppes ven))
  • [Ingen fremtid (mehigo17)] (med Martin)

Gennemgående motiv: Struktur og plot i projektet

Jeg er meget interesseret i historiers struktur – det underliggende skelet, der holder dem sammen og giver dem form. Hvis en historie fortælles godt, ænser man som regel slet ikke at der er en struktur – historien lader blot til at følge sit naturlige og åbenlyse flow. Selvfølgelig sker det her nu, tænker man – eller bedre, tænker man slet ikke.

Men en god historie har en struktur. Den har nogle principper, der styrer hvorfor bestemte ting sker på bestemte tidspunkter. Den har en opbygning af spændingen og konflikterne, og en form der gør at slutningen føles tilfredsstillende (eller utilfredsstillende, alt efter forfatterens intention).

Historier kan tage sig ud på nær ved uendeligt mange forskellige måder, og stikke af i alle mulige fantasifulde retninger. Men selvom de virker vidt forskellige på overfladen, kan de dele en grundlæggende struktur. Faktisk har en meget stor del af de historier, vi læser, ser og hører, en bestemt struktur til fælles – de spinder bare deres fortælling ud over den. Ligesom at et hus har en grundstruktur – et køkken, en stue, et par soveværelser, et badeværelse eller to – men alle huse opleves langt fra som ens af dén grund.

Forskeren Joseph Campbell analyserede forskellige kulturers myter og fortællinger, og fandt deres strukturelle fællestræk. Indenfor filmindustrien har disse ideer om struktur især vundet indpas, fordi film har en rimelig standardiseret længde, og skal nå igennem hele deres plot på en fornuftig måde indenfor den ramme. Filmindustrien har dog måske været lige ivrige nok i at bruge struktur, og de følger tit skrappe retningslinjer der dikterer hvor lang tid hver enkelt sektion af plottet skal vare, og hvad der skal ske hvornår. Når først man får øje på det, kommer man aldrig til at se en Hollywood-film på samme måde igen.

Jeg har efterhånden læst en hel del om historiestrukturer. Men da jeg skrev Tegnedreng Records, var min forståelse af feltet stadig i sin vorden. Jeg vidste at der var en treaktsstruktur, og at film fulgte den nøje, men jeg kendte ikke rigtigt principperne. Men da jeg stod overfor at udvikle projektets plot, besluttede jeg mig for at prøve at følge denne struktur. Så jeg googlede mig frem til en gennemgang, og den brugte jeg så til at udlægge handlingen. Set med min nuværende viden ville jeg måske have lagt strukturen lidt anderledes, nu da jeg ved hvorfor de forskellige elementer falder som de gør.

Følgende er den strukturelle inddeling, jeg tog med mig fra den artikel (som jeg ikke lige kan huske hvad hed), omsat til mine egne ord. Hver sekvens i den udgør et kapitel i læseversionen af projektet på denne side.

 • Første Akt
  • Sekvens 1: Her etableres miljøet og karakterne. Status quo præsenteres. Leder op til en startende hændelse – point of attack’.
  • Sekvens 2: Karaktererne låses fast i knibe, eller sendes ud på nyt spor for at nå mål
 • Andet Akt
  • Sekvens 3: Første forhindringer og mere på spil
  • Sekvens 4: Første kulmination, ofte parallel med Note konklusionen (her = opbrud). Midtpunkt
  • Sekvens 5: Subplot tager fokus.
  • Sekvens 6: Hovedkulmination. Højeste og laveste punkter i hovedkonflikt. Fokus tilbage på hovedplot. Ofte modsætning til første kulmination og resolution.
 • Tredje Akt
  • Sekvens 7: Etablering af slutkonflikt og spænding. Evt et twist her.
  • Sekvens 8: Resolution og konklusion. Konflikter og farezoner skal være helt klare, ikke komplekse.

Gennemgående motiv: Billeder af en vandpibe

Jeg brugte en del billeder af en vandpibe. Generelt brugte jeg dem til at indikere at en sektion af historien var ovre (i denne læseudgave optræder de som sidste opslag i hvert kapitel). De fleste billeder blev taget ved den samme lejlighed hos en ven i Aarhus, men der er vist også et par stykker fra en tur på vandpibebar i Aalborg (ved samme lejlighed blev Storms dele af Grænseløs Kærlighed i øvrigt optaget).

Vis kommentar Skjul kommentar
Videre til kapitel 7
Der er et bogmærke gemt
Siden er sat til at huske hvor langt du er nået i læsningen af historien. Vil du fortsætte hvor du slap?
Siden gemmer ikke længere et bogmærke. Du kan altid slå det til igen i sidens indstillinger, der kan tilgås fra menuen til venstre.