Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Kapitel 5

Fra flammer til gløder

Efter at have skudt afsted mod stjernerne, for blot at brænde op i atmosfæren, har Tegnedreng Records måttet se sig selv i øjnene og tage en svær snak om hvad der nu venter i deres fremtid.

Hobro Love

Hobro Love

4. februar 2016, kl. 10:40

Okay, Vi Har Noget Og Sige. Jeres #Vilder Boys I #TegnedrengRecords #HobroLove Har Diskuteret Og Snakket Om Nogle Ting. Og Vi Er Kom Frem Til At Vi Ik Er Helt 100% Tilfres Med Vores Seneste EP Og Den Vej Hele Projektet Er Går I. Det HarVæret En Barsk Snak. Det Var Meningen Det Her Handlede Om Broderskabet Og Sammenholdet Og #Crewet. Slænget Os Gamle Bros Fra The #Hobronx Skul Op Og Have Den #Fame Og Den #Money Oh De #Bitches. Det Var Os Mod Verden. Men Det Er Sket Meget På Denne Vej Mod #Stardom Må Vi Erkende. En Fucking Lort Som #PSwiggers @SWGRS #14 Mener Han Er Får God Til Os Andre Og Hater På Det Der Er Fedt Og Han Fuckede Virkelig Vores Hele Vibe Op. Det Fucking Sucks. Vi Endte Med At Gøre Nogen Ting På Det Seneste Musik, Som Vi Ik Havde Tænkt Os Og Vi FIk Nogle Dårlig Råd Oppefraa. Alt I Alt Fungerede Det Bar Ik Og Nogle Aftaler Er Msåke Faldet I Gennem Og Der Er Nogle Folk Vi Ik Længer Snakker Med. Som En Konskvens Af Alt Det Her Lort Har Vi Været Nødt Til At Tage En Hård Beslutning. Vi HarSet Os Nød Til Indtil Vider At Sætte Hele Projektet På Pause Og Fokusere På At Genfind Vores Vej Og Retning. Det Er Med Tungt Hjerte At Sige At Får Øjebliket Værende Er #TegnedrengRecords Ikke Aktive. Alle Planlagte Optrædelser Er Aflyst Og Vi Har Ik Noget Ny Musik På Vej. Vi Håber I Hardcore Fans Er Med Os Og Tænker På Os I Denne Svære Tid. Vi Stier Op I Gen Stærkere End Nogensinde Før! Håber I Forstå Og Respektere Det Er #TrueLove 1641 #Hobronx4Lyfe Danmarks Bedste By Its All 4 You! Peace Out & Love & True Friends!! Hobro Love // Hobro Undergrund // Penge Partiet // Party Partiet //Adelgade Banden //Tegnedreng Records

I dette opslag: P Swiggers

Gruppen annoncerer hiatus. Dette var skrevet ind i historien af flere årsager. Det passede ind i den struktur, jeg havde valgt, at de skulle være på deres laveste punkt her, og det gav mening at det var at være brudt op.

Det var også her SWGRS skulle være på sit mest aktive, og det var meget rart at have tid til at fokusere på sideprojektet. Det var virkelig besværligt at holde begge kørende på én gang!

Og så var det også meget rart lige med en pause med lidt mindre aktivitet. Så kunne jeg lige slappe lidt af og fokusere på at forberede musikken til den sidste fase af projektet (hvoraf der var ret meget).

Der er en benævnelse af “råd oppefra” og nogle aftaler osv. – det endte med at blive den eneste gang, det var med i projektet. Det var en af de oprindelige planer, at der skulle hintes om at de måske i al hemmelighed blev styret af et pladeselskab. Det var et af de historieelementer, som lidt stod i venteposition, og som kunne aktiveres hvis det gav mening i hvordan projektet udfoldede sig. Det ville have givet mere mening at inkludere, hvis musikken var begyndt at blive populær. Så hvis jeg havde haft et ‘hit’, ville dette have været en del af historiens tredje akt og konklusion. I stedet blev det bare en lille reference her.

Vis kommentar Skjul kommentar

Tegnedreng Records har besluttet sig for at holde pause på ubestemt tid.

P Desmets strenge lederskab, og hans march mod kommerciel succes, er slået fejl, og hans fremtidige rolle i gruppen er uvis. Fællesskabet har talt, og ikke til hans fordel. Han har gjort alt i sin magt for at holde gruppen samlet og fokuseret på målet – inklusiv at eskalere konflikten med Swiggers – men det har ikke virket. Det lader til at alt er tabt, og det er uvist om de har nogen fremtid. Måske er de blevet uvenner for stedse.

Men har der været mere i spil, end blot en leder med ambitioner, og måske lidt storhedsvanvid?

“Vi FIk Nogle Dårlig Råd Oppefraa,” som de udtrykker det, med deres vanligt uantastelige sproglighed. “Alt I Alt Fungerede Det Bar Ik Og Nogle Aftaler Er Msåke Faldet I Gennem Og Der Er Nogle Folk Vi Ik Længer Snakker Med.”

Har pladeselskaber vist aktiv interesse for gruppen? Var ændringerne i stilen, mod det mere poppede, et krav fra ydre kræfter? Eller er dette endnu mere spin for galleriet, et udtryk for rapperes berømte evne til at oppuste deres egen vigtighed og succes?

Det er umuligt at afgøre. Men ét er sikkert: hvis spændingen mellem gruppen og dens forhenværende medlem, P Swiggers, er en krig, står én klar sejrsherre tilbage.

Hos ham gøres der intet ophold. Han tøver ikke i sin tiltro til sit kunstneriske projekt, SWGRS, hvor igennem han frejdigt lufter sin “#Real #TrueArt” vision, der indebærer små mærkværdige elektroniske kompositioner, aldeles dybsindige tanker (inspireret af filosoffer som Shia LaBeouf, Jaden Smith og Salvador Dali), samt links til spændende “kunst” på internettet. Intet lader til at kunne bremse dette godstog af meningsfuldt indhold.

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

4. februar 2016, kl. 10:50

Nogen Ting Er Vær Og Tænke Nærmere Over!!! #EfterTænksomhed #Spegulation #Kunsterisk #ShiaLaBeouf #RealArtness #Vandmelon #Paradis #HvadErKlokken

SWGRS

SWGRS

4. februar 2016, kl. 16:10

Spejle Er Menskets Måde At Afspejle Natures Spejle Der Er I Vandet Og I Ørken!!! #Forvasket #JamesFrancoDenAnden #AndyWarhole2.0

Talismaner Fra En Anden Perspektiv

Fra SWGRS

Jeg Har Tænkt Meget Over Grønt Græs!!! Det Har En Pæn Farve Men Hva Er Prissen??? Nogen Gange Når Mand Ser Det Fra Den Anden Sider Er Det Noget Andet!!! Kærlighed Er Mærklit #Kunsterisk #ArtSoul #Artist #Trueness #Real #Ægte #Veje #Bilka #Æblemost #Karafel #Tanker


SWGRS

SWGRS

7. februar 2016, kl. 01:49

Murstensvæge Er En Konkret Illusion #Pangdang #Visuælt

SWGRS

SWGRS

9. februar 2016, kl. 12:34

https://www.youtube.com/watch?v=e-8CFun3nEw

Jeg kan ikke huske hvorfor, men jeg kom frem til at spillet Myst var en bærende del af SWGRS’ æstetik (et screenshot var også hans bannerbillede på Facebook). Jeg ledte efter noget lidt glemt, med forældet grafik, og kom frem til Myst…

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

9. februar 2016, kl. 16:01

Jeg Må Ha Mig Sådn En Her Den Ser Ud Til At Vær Fremtiden Indfor God Musik!!!! #Musik #God #Fremtiden #Sådn

Vågenheden Er En Meget Stor Ting

Fra SWGRS

Har I Set #StarTrek??? Kan I Huske Hvad Det Er For Et Afsnit Hvor Spocks Hjerne Bliver Stjållet??? Det Er Rigtig Godt!!! Jeg Har Osse Nogen Spørgsmål Om #Skat OG #Moms Det Ka Jeg Ik Lif Finde Ud Af!!! #Kunster #Vandvejen #Pragtigt


SWGRS

SWGRS

10. februar 2016, kl. 01:04

https://www.youtube.com/watch?v=U0vFdpX_-tc

SWGRS

SWGRS

10. februar 2016, kl. 12:41

https://www.youtube.com/watch?v=ooeED5Xy55s

SWGRS

SWGRS

10. februar 2016, kl. 16:01

Ny Ynglings Sang!!!

SWGRS

SWGRS

10. februar 2016, kl. 22:14

Den #Bedste!!! https://www.youtube.com/watch?v=Xk-sDtVUTuE Nogen Folk Er Bar En Åbenbaring Fra Begyndelsen Af!!! #NæsteShia #ShiaErShia #KunstErKunst #HvorErBlå

SWGRS

SWGRS

11. februar 2016, kl. 12:41

Farver Er Godt Men Hvad Er Ikke Farver!!! #Trueness #VejeFremad #MyWorld

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

11. februar 2016, kl. 16:01

VIBRASLAP!!! VIBRASLAP!!! #Vibraslap #ÆgteKunst

Det var ret sjovt at finde på fuldstændigt gakkede tekster, billeder og vidoer til SWGRS. Her har han opdaget at en vibraslap findes.

Vis kommentar Skjul kommentar
SWGRS

SWGRS

12. februar 2016, kl. 12:41

Har Ik Prøvet Det Men Du Har!!! Hvem Kan Protesterer Når Virkeligheden Stilder De Tunge Spørsmål???

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

13. februar 2016, kl. 01:02

.#Katte #Klaver!!! #OMG!!!

SWGRS

SWGRS

13. februar 2016, kl. 01:04

Jeg Ved Godt Nogen Ik Mener Min Musik Er Ægte #Kunst Men Til Jer Har Jeg Bar Og SIg At #Kunst Er Noget Der Transendere Hvad Du Går Og Tror Begrænser Hvad #Kunst Ka Værer!!! Træet Udenfor Din Dør Er #Kunst!!! Stenen I Din Sko Er #Kunst!!! Jeg Er #Kunst!!!

ForTidens Skygger Nr. 1

Fra SWGRS

Har Lavet Det Her Og Det Betyder Meget Får Mig!!! Jeg Har Tænk Nogen Store Tanker Her På Det Seneste Og Her Går Jeg Let Ned I De #Basale OG #Ægte Dele Af #Musikken Og Udtryket!!! Håber I Kan Li Men Jeg Er Ikke Afhængig Af Likes Og Den Slags!!!


ForTidens Skygger Nr. 2

Fra SWGRS

Jeg Har Non Gange Stilt Spørgsmål Ud I Natten Og Ik Fået Svar Men Andre Gange Har Jeg!!! Dette Er Den Læænge Vented Opfølger Til ForTidens Skyger Nr. 1!!! #PSwiggers #ShiaLaBeouf #Virkeligheden


Fisk I Vinduet

Fra SWGRS

Lever Jeg Op Til Mit Kunsteriske Potensiale??? Jeg Er Ikke Helt SIkker På Jeg Gør!!! #WhatWouldJadenDo #WhoWouldShiaDo #ÆgteKunst #HobroKunst #FrancoLife


Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

15. februar 2016, kl. 22:41

Jeg Hade En #Drøm Hvor Jeg Så #Salvador #Dali!!! Det Var Helt Tovligt!!! Jeg Skal På En #Spirituel #Rejse Og Find Ud Af Hvor Den #ÆgteKunst Kommer Fra!!! Alt Hvad Jeg Nonsinde Har Gjort Er Måske Forkert Eller Os Er Det Ik!!! Det Må Jeg Find Ud Af!!! #Kunsten #Vejen #Verden #Jaden #Musikken #Tanken

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

16. februar 2016, kl. 04:01

.#Dali Er Lissom #Shia Tænk Over Det!!!

SWGRS

SWGRS

16. februar 2016, kl. 10:14

Sidst Gang Jeg Indeså Jeg Har Mistet Vejen Og Mangler Inspirasion Tog Jeg Ned Til Min Fætter I #Polen!!! Jeg Gør Det Igen!!! Måske Finder Jeg #Dali Der!!!

Jeg valgte at sende Swiggers afsted til Polen igen. Jeg tror egentlig kun han skulle på én tur, men den blev så kort sidst (fordi han skulle være hjemme igen i tide til næste album, og tidsplanen skred lidt).

Jeg havde stadig en masse gode billeder, jeg ikke havde fået brugt sidst, og ikke nogen speciel plan for hvad Swiggers skulle foretage sig, så jeg sendte ham afsted igen.

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar

P Swiggers er fuldt ud dedikeret til sit kunstprojekt og producerer musik der er præcis som han kan lide den.

Men selvom han har været i krig med Tegnedreng Records, som han anser for falske og uden integritet, savner han i al hemmelighed det sammenhold og fællesskab, som han følte i deres midte. Og selvom han aldrig ville vedstå det, mangler han også kritiske røster, der kan holde ham ærlig kreativt. Han føler sig retningsløs og ikke sikker på sit kunstneriske udtryk – og frem for alt, isoleret.

I sin jagt på en opfyldende og transcendental kunstnerisk vision, tager han en beslutning: han vil rejse tilbage til Polen, til det sted hvor han begyndte at opdage sin kunstneriske ambition. For et sted derude i verden må der jo være en plads til en kunstnerisk sjæl, hvor man frit og med fællesskabets støtte kan udforske og virkeliggøre sin vision.

SWGRS

SWGRS

16. februar 2016, kl. 13:00

OMG!!! Jeg Har Lig Fundet Ud Af At Der Er Nået Der Heder En #Theremin!!! Det Er Det Mest #Real Og #Ægte Og #Kunst Jeg Nogensin Har Seeeeeet!!! #BedsteInstument #GodMusik #Trueness

SWGRS

SWGRS

16. februar 2016, kl. 13:04

https://www.youtube.com/watch?v=K6KbEnGnymk

SWGRS

SWGRS

16. februar 2016, kl. 13:14

Jeg Mangler Os Støvler!!!

SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 11:08

Der Er Fucking Langt Til Polen Allivel!!! #Polen #Dali #Shia #Kunsten #Vejen #Gaden #Bjerget #Moses #JamesFranco

SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 13:04

Nogen Folk Har Bar Musiken I Hjertet Og Kan Ik Diskuteres Med!!! #GodMusik #VirkeligVerden #VerdenErVirkelig #DuErMåskeOpdigtet #ErJeg #TrueArt #BigTime

Det er faktisk en sindssygt imponerede performance, det der. Det er dumt svært at spille theremin.

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 15:16

Min #Fætter I #Polen Lader Mig Sove I Hans Skønde Hus I Skoven!!! Hvor Herligt!!! #Hus #Skoven #Sove #Leve #RealArt #Artistishness #ArtiFaktisk #Artiskokker #Soleskind

Vi var ude i en ungarsk skov, og mens vi ledte efter sted at slå telt op, fandt vi denne creepy hytte. (Vi sov ikke derinde…)

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 16:01

Se Dog Bar På Al Denne Herlighed!!! Jeg Må Virkeligt Værre På #Vejen Fremad Nu!!! #Dali #Åbenbarring #VildskabensVeje #KunstenErShia #ShiaJadenOgDali

SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 16:41

Er #Musik Overhod #Musik Når Det Er #Elektronisk??? Jeg Tvivler!!! Jeg Har Fundet Ny Insparation Og Retning!!! #Dali Har Ledet Mig Til De Mest Hvidunderlige Åbenbaringer!!!

Dybt i en polsk skov, i hans fætters ‘hyggelige’ skur, udforsker Swiggers grænserne for sin kunstneriske gerning. Han begynder at stille spørgsmål ved nogle af sine tidligere fordomme og forestillinger om hvad kunst kan og bør være – heriblandt hvilken værdi musik har, hvis den er elektronisk genereret.

Denne spirrende vækkelse i hans sind er muligvis et produkt af hans smagen på nogle af de lokale drikkevarer.

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 17:14

Vi Ska Drik Af #LivetsDrikke Og Ta Imod Hva #Verden Og #Vejen Bydder Os!!! Der Er Støre Ting End #Penge Derude Og Hva Er #Kunst I Virkligheden??? #Dali #VandværketsVaskedag #Parader #Diskurs #Spørgsmål #Dali

Så vidt jeg husker, er det her fra kælderen i et forladt hus i Leipzig, som vi gik ind i. Det var en meget god tur.

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

17. februar 2016, kl. 19:14

Jeg Lære Så Meget Nyt Fortiden!!! Hvem Viste Smag Ku Være Så Intensitivt!!! Jeg Er I Sandheden Ved At Blive Meget Mere End Jeg Var Før!!! Jeg Har Mødt Non Folk Der Er Rimelig #Dali!!!

SWGRS

SWGRS

18. februar 2016, kl. 04:41

Hvor Der Er En Vej Er Der En Vilje!!! Har I Nonsinde Være I #Italien #Italy!!! Jeg Har Ik Men Alle Veje Føre Til #Rom!!! Alle Veje Føre Til #Francesca!!!

SWGRS

SWGRS

18. februar 2016, kl. 16:01

.#Francesca!!!

Fransceca var Martins påfund. Ved ikke hvor det kom fra, men det blev en fin del af SWGRS-projektet.

Vis kommentar Skjul kommentar
Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

18. februar 2016, kl. 17:53

Jeg Har Fundet Min Muse I #Francesca Og Jeg Har Fundet Mit Instrument I #Guitaren Og Jeg Har Fundet Min Vej Væk Fra #Fæle #Elektroniske #Musik Imod Den #Ægte #Kunst Som #Dali Fortale Mig I En #Drøm Om #Verden Og #Nattes #Mulm Og #Lys #RealArt #LoveForever #TrueSpiritualisms #WiseWords #Trueness

Swiggers har fået sin kunstneriske vision revitaliseret, og genopfundet hele projektets tilgang. Han har fundet en ny muse – den italienske Francesca. Før var hans muser treenigheden af Dali, Jaden og Shia, men nu er han helhjertet dedikeret til Francesca, og hun har inspireret ham til at gå i en helt ny kreativ retning.

Han kaster sig over den akustiske guitar, og begynder at synge lange, spontane sange. Dette, tænker han, må være det mest ægte kunstneriske udtryk – direkte fra hjertet. Han følger oprigtigt og desparat inspirationen fra sin nye muse – for den åndeligt opfyldende kunst jo være at finde derude et sted.

Wonder Wall

Fra SWGRS

This Is A Song For #Francesca The #Beautiful #Enchanting #Muse That Guides All My Creativ Works And Goings And What I Think About #TrueArt Is Everwere You Just Have To Able To See And Feal It In The Air And Ground And All Around Evry One On Earth And In The Stars All Love For You #Francesca #Francesca #Francesca


SWGRS

SWGRS

19. februar 2016, kl. 00:15

.#ÆgteMusik Det I Nuet!!! #ÆgteMusik Det Er #True Og Levnde Og #Akustisk!!! #Sandhed #MyWords #MyFrancesca #MyInspiration #ForThePeople #Dali #Jaden

The Sexy Song

Fra SWGRS

My Dreams Are All Hauntet By Visions Of #Francesca And #Dali And #Shia!!! We Life In Times Of Much Trouble And We Must Hold Fast To The #RealArt And #TrueShit To Keep Or Madness!!! Are You Greatfull For The #Art In The World??? #Art #ÆgteKunst #Jaden #Italy


Love Across Continents

Fra SWGRS

My #Fever For #Francesca Cannot Be Tamed!!! I Am In Possesed By #Dalis #Crazy #Artness And #Lifeness Between The Forces Of Beauty And Foreverness #Truely #Yours #P Swiggers #SWGRS #Art #Hobro #Poland #Kunst #Ægthed #Jaden


SWGRS

SWGRS

20. februar 2016, kl. 21:26

Min Muse Er Francesca, Min Italiyenske WonderWall I En Werden Af Talentløse Wannabees #RealArt #Italienlocw #LoveLoco

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

21. februar 2016, kl. 05:30

What The Effing Fuck Forgår Der Her!!! #WeirdBaby #GigantBaby #OnTheRoof #Poland #WTFPoland #WeirdShit #Syret #DaliIsReal #JadenIsShia #WheresTheLove #Francesca

På et tag i Krakow…

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar
Lovely Ways To Consider Why Something Is Happening

Fra SWGRS

I Am Thinking About Big Thing And Have Borowed Karlos Violin To Play Some Of My Thoughta Out In The #World #Ways #Big #Shia #Dali #Wok All My Love Gos Out To #Francesca The Italy Woman Of My World


Han er helt og aldeles dedikeret til sin folkmusik og til Francesca. Under sin musikalske udforksning, eksperimenterer han med andre instrumenter end guitaren, såsom violinen.

Men han føler sig ikke helt hjemme i Polen. Han ved ikke helt hvad der foregår, og han længes efter sin elskede hjemby, Hobro. Men han er dedikeret til sin kunst og til Francesca, og vil ikke sætte sin kreativitet over styr.

Opslag med billede fra SWGRS

Vi tog en nat på et hostel, der udenfor sommerferien var en skole. Og som havde denne creepy as fuck kælder.

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar
Libya

Fra SWGRS

From All Over the World We Celeberate The Tought And Life We All Enjoy And Celeberate!!! #Fucking Yeah This Son Is All About Libya And Freedom And Questions We All Asks Each Other Some All The Time With All Our Heart All Over The World With Big Hearts And Love For #Francesca And #HobroCity!!! All Love From Poland And Mising Home Might Go Home Soon But Who Know!!! I Might Stay And Travel All The World Forever!!! Love #Swiggers!!!


Når først jeg havde slået mig op på Shia LaBeouf, var jeg nødt til at følge de tåbelige kunstprojekter, han havde gang i.

Vis kommentar Skjul kommentar

Han begynder snart at blive frustreret over sin position igen. En indre uro, som han ikke kan forstå eller kontrollere, fortæller ham at han er på det gale spor, og at han blot bevæger sig længere væk fra kunstens bankende hjerte.

Hans stræben efter at følge Francesca leder ham til at inkorporere popsange i sin musik – men var det ikke det, han søgte at undslippe fra? Hvordan har vejen ledt ham tilbage dertil? Er der ikke andet? Har han begået en fejl ved at tager hertil? Han savner Hobro, hans sande hjem, og han forstår ikke Polen. Når han er taget hertil, er det baseret på en forestilling om hvad stedet er – et fristed og kunstnerisk mekka hvor han kan lade sit sande jeg blomstre op – men det er en forestilling, og ikke hvad det i virkeligheden er.

Det at rejse væk løser ikke hans problemer, når de ligger inde i ham selv.

Shake It Off

Fra SWGRS

You Must Take All What The Haters And The World Say And #ShakeItOff!!! Francesca You Are A Beatifull Whirlpool!!! But I Feel Strange In Poland And Miss Hobro!!!


Don't Stop The Music

Fra SWGRS

The #Music Must Be Played Always Forever!!! #Music Is #Life Is #Dali Is #Love Is #Francesca Is #Jaden Is #Shia Is #Chia!!! #DaliIsChia Big World Far Away From Home #Hobro


SWGRS

SWGRS

24. februar 2016, kl. 04:01

.#Poland Is A Weird Cracy Place Full Of Wierd Crazy People With Stuff Going On!!! I Am Not Sure Wjat Happens!!! #Poland

Bad Girls

Fra SWGRS

I Long For The Days Where People Talked To Another!!! Where Has The World Going To??? Why Is All So Strange!!! #Poland Is Weird And I Miss A Little Bit #Rugbrød!!! I Ask Questions That Has No Answers And That Must Have Value!!! #Hobro #Home #Thoughts #Kunst #ÆgteMusik #Virkeligheden


Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

24. februar 2016, kl. 16:01

Ahaha "My Slit"!!!! #PolandIsWeird #Lol

S&M

Fra SWGRS

Things Can Happen All Of Sudden!!! Some Times You Dont Know Whats Happen!!! I Have Questions And Answers!!! Some Things Hurts!!! #Love #World #Hobro #Poland #BigWorld Vejen #Dali #ShiaIsAll #words #Toughs


SWGRS

SWGRS

24. februar 2016, kl. 19:27

Jeg Har Haft Et Langt Telefon Opkald Og Snakket Meget Og Nu Har Jeg Blaffet En Kørertur Hjemad Mod #Hobro #ByernesBy #VerdensNavel #Hovedstaden #Hjemad #True

Han træffer en beslutning og går i kontakt med sit gamle crew. Det er begyndt at gå op for ham, at hans kunstneriske søgen er faret vild, og at han kun bedrager sig selv ved at halse længere efter den. Noget lader til at være gået galt mellem ham og hans muse, Francesca, og det kan kun have bidraget til hans desillusion.

Han har indset at den kunstneriske vej, han er gået ad, er en blindgyde, og at dét han i virkeligheden søgte, var det fællesskab og tætte bånd, han oplevede som del af Tegnedreng Records, som lokalt undergrunds-rap-crew i Adelgade.

Opslag med billede fra SWGRS
SWGRS

SWGRS

24. februar 2016, kl. 22:14

I Am In Fear I Maybe Not Se #Francesca Again And So I Drink To Memorys Of Lifes And Worlds Lived And Loved In!!! #Suitcase #Directions #Vejen #DaliIsEverywhere #WhereIsTheRoads #Italya #WorldsConcurred #LovesLost Måske Er Det Tid At Forelade #Polen!!! Min Fætter Er Også Super Weird Og På Et Eller Andet Barskt!!! #Vejen @Jaden Smith @@SalvadorDalí #JamesFrancoIsABeatifullHumanBeing #14 #1641 #Snart

Det var meget sjovt bare at lave den hæsligste æstetik, jeg kunne komme på. Meget kan man sige, men karakteristisk er den da.

Vis kommentar Skjul kommentar

P Swiggers er nu på vej hjem til Hobro igen – hvor han hører hjemme. Men hvad venter ham dér?

Han har været i kontakt med sit gamle crew, men hvad er de kommet frem til? Har de begravet stridsøksen og genfundet venskabet, eller venter der blot mere skuffelse og splid?

Tegnedreng Records er trods alt inaktivt og muligvis opløst. Efter Swiggers forlod gruppen, har den kun oplevet ulykke og tiltagende uenighed. Kan Swiggers’ hjemvenden hele sårene og forsone gruppen, eller er skaden permanent?

Noget tyder på at det har haft en helende virkning da han strakte sin hånd ud til dem. Under alle omstændigheder er dette øjeblikket, hvor Tegnedreng Records vælger at vende tilbage fra deres selvvalgte eksil, og atter give lyd fra sig online.

Opslag med billede fra Hobro Love

Dette kapitel har været domineret af SWGRS, mens Tegnedreng Records har været på pause. Der kom således heller ikke et nyt album i dette kapitel – i stedet blot en lang række mærkelige musikstykker fra Swiggers.

Denne sekvens fulgte min plan ret præcist, og gav mig lidt pusterum til at forberede de sidste udgivelser og tage tilløb til historiens slutspurt.

Her er hvad jeg skrev i drejebogen for Sekvens 5 og P Swiggers’ solokarriere forud for projektets begyndelse:

SEKVENS 5. ADSKILDT

STRUKTUR: Subplot tager fokus.

TIDSPUNKT: Februar 2016

I denne sekvens, sker der intet fra hovedgruppen. Måske en enkelt post eller to, bare for at holde en lille smule aktivitet oppe.

Imens: P Swiggers snakker om at det handler om kunsten osv., og sviner de andre til. I starten udgiver han absurde, korte elektroniske numre (lidt sølle i det). Senere går han akustisk og udgiver kærlighedssange (Martins optagelser). Altimens han sviner gruppen på Twitter.

 • EP
 • I stedet for en EP i denne sekvens, udgiver Swiggers en række numre.

TODO: Hvordan skal denne sekvens slutte? Hvad sker med P Swiggers op til at han rejoiner gruppen? Tier han stille til sidst, eller bliver han ved med at svine de andre til helt til det sidste, og så laver en 180’er?

Gennemgående motiv: Struktur og plot i projektet

Jeg er meget interesseret i historiers struktur – det underliggende skelet, der holder dem sammen og giver dem form. Hvis en historie fortælles godt, ænser man som regel slet ikke at der er en struktur – historien lader blot til at følge sit naturlige og åbenlyse flow. Selvfølgelig sker det her nu, tænker man – eller bedre, tænker man slet ikke.

Men en god historie har en struktur. Den har nogle principper, der styrer hvorfor bestemte ting sker på bestemte tidspunkter. Den har en opbygning af spændingen og konflikterne, og en form der gør at slutningen føles tilfredsstillende (eller utilfredsstillende, alt efter forfatterens intention).

Historier kan tage sig ud på nær ved uendeligt mange forskellige måder, og stikke af i alle mulige fantasifulde retninger. Men selvom de virker vidt forskellige på overfladen, kan de dele en grundlæggende struktur. Faktisk har en meget stor del af de historier, vi læser, ser og hører, en bestemt struktur til fælles – de spinder bare deres fortælling ud over den. Ligesom at et hus har en grundstruktur – et køkken, en stue, et par soveværelser, et badeværelse eller to – men alle huse opleves langt fra som ens af dén grund.

Forskeren Joseph Campbell analyserede forskellige kulturers myter og fortællinger, og fandt deres strukturelle fællestræk. Indenfor filmindustrien har disse ideer om struktur især vundet indpas, fordi film har en rimelig standardiseret længde, og skal nå igennem hele deres plot på en fornuftig måde indenfor den ramme. Filmindustrien har dog måske været lige ivrige nok i at bruge struktur, og de følger tit skrappe retningslinjer der dikterer hvor lang tid hver enkelt sektion af plottet skal vare, og hvad der skal ske hvornår. Når først man får øje på det, kommer man aldrig til at se en Hollywood-film på samme måde igen.

Jeg har efterhånden læst en hel del om historiestrukturer. Men da jeg skrev Tegnedreng Records, var min forståelse af feltet stadig i sin vorden. Jeg vidste at der var en treaktsstruktur, og at film fulgte den nøje, men jeg kendte ikke rigtigt principperne. Men da jeg stod overfor at udvikle projektets plot, besluttede jeg mig for at prøve at følge denne struktur. Så jeg googlede mig frem til en gennemgang, og den brugte jeg så til at udlægge handlingen. Set med min nuværende viden ville jeg måske have lagt strukturen lidt anderledes, nu da jeg ved hvorfor de forskellige elementer falder som de gør.

Følgende er den strukturelle inddeling, jeg tog med mig fra den artikel (som jeg ikke lige kan huske hvad hed), omsat til mine egne ord. Hver sekvens i den udgør et kapitel i læseversionen af projektet på denne side.

 • Første Akt
  • Sekvens 1: Her etableres miljøet og karakterne. Status quo præsenteres. Leder op til en startende hændelse – point of attack’.
  • Sekvens 2: Karaktererne låses fast i knibe, eller sendes ud på nyt spor for at nå mål
 • Andet Akt
  • Sekvens 3: Første forhindringer og mere på spil
  • Sekvens 4: Første kulmination, ofte parallel med Note konklusionen (her = opbrud). Midtpunkt
  • Sekvens 5: Subplot tager fokus.
  • Sekvens 6: Hovedkulmination. Højeste og laveste punkter i hovedkonflikt. Fokus tilbage på hovedplot. Ofte modsætning til første kulmination og resolution.
 • Tredje Akt
  • Sekvens 7: Etablering af slutkonflikt og spænding. Evt et twist her.
  • Sekvens 8: Resolution og konklusion. Konflikter og farezoner skal være helt klare, ikke komplekse.

Gennemgående motiv: Billeder af en vandpibe

Jeg brugte en del billeder af en vandpibe. Generelt brugte jeg dem til at indikere at en sektion af historien var ovre (i denne læseudgave optræder de som sidste opslag i hvert kapitel). De fleste billeder blev taget ved den samme lejlighed hos en ven i Aarhus, men der er vist også et par stykker fra en tur på vandpibebar i Aalborg (ved samme lejlighed blev Storms dele af Grænseløs Kærlighed i øvrigt optaget).

Vis kommentar Skjul kommentar
Videre til kapitel 6
Der er et bogmærke gemt
Siden er sat til at huske hvor langt du er nået i læsningen af historien. Vil du fortsætte hvor du slap?
Siden gemmer ikke længere et bogmærke. Du kan altid slå det til igen i sidens indstillinger, der kan tilgås fra menuen til venstre.