Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Hobro Love

Hobro Love

4. februar 2016, kl. 10:40

Okay, Vi Har Noget Og Sige. Jeres #Vilder Boys I #TegnedrengRecords #HobroLove Har Diskuteret Og Snakket Om Nogle Ting. Og Vi Er Kom Frem Til At Vi Ik Er Helt 100% Tilfres Med Vores Seneste EP Og Den Vej Hele Projektet Er Går I. Det HarVæret En Barsk Snak. Det Var Meningen Det Her Handlede Om Broderskabet Og Sammenholdet Og #Crewet. Slænget Os Gamle Bros Fra The #Hobronx Skul Op Og Have Den #Fame Og Den #Money Oh De #Bitches. Det Var Os Mod Verden. Men Det Er Sket Meget På Denne Vej Mod #Stardom Må Vi Erkende. En Fucking Lort Som #PSwiggers @SWGRS #14 Mener Han Er Får God Til Os Andre Og Hater På Det Der Er Fedt Og Han Fuckede Virkelig Vores Hele Vibe Op. Det Fucking Sucks. Vi Endte Med At Gøre Nogen Ting På Det Seneste Musik, Som Vi Ik Havde Tænkt Os Og Vi FIk Nogle Dårlig Råd Oppefraa. Alt I Alt Fungerede Det Bar Ik Og Nogle Aftaler Er Msåke Faldet I Gennem Og Der Er Nogle Folk Vi Ik Længer Snakker Med. Som En Konskvens Af Alt Det Her Lort Har Vi Været Nødt Til At Tage En Hård Beslutning. Vi HarSet Os Nød Til Indtil Vider At Sætte Hele Projektet På Pause Og Fokusere På At Genfind Vores Vej Og Retning. Det Er Med Tungt Hjerte At Sige At Får Øjebliket Værende Er #TegnedrengRecords Ikke Aktive. Alle Planlagte Optrædelser Er Aflyst Og Vi Har Ik Noget Ny Musik På Vej. Vi Håber I Hardcore Fans Er Med Os Og Tænker På Os I Denne Svære Tid. Vi Stier Op I Gen Stærkere End Nogensinde Før! Håber I Forstå Og Respektere Det Er #TrueLove 1641 #Hobronx4Lyfe Danmarks Bedste By Its All 4 You! Peace Out & Love & True Friends!! Hobro Love // Hobro Undergrund // Penge Partiet // Party Partiet //Adelgade Banden //Tegnedreng Records

I dette opslag: P Swiggers

Gruppen annoncerer hiatus. Dette var skrevet ind i historien af flere årsager. Det passede ind i den struktur, jeg havde valgt, at de skulle være på deres laveste punkt her, og det gav mening at det var at være brudt op.

Det var også her SWGRS skulle være på sit mest aktive, og det var meget rart at have tid til at fokusere på sideprojektet. Det var virkelig besværligt at holde begge kørende på én gang!

Og så var det også meget rart lige med en pause med lidt mindre aktivitet. Så kunne jeg lige slappe lidt af og fokusere på at forberede musikken til den sidste fase af projektet (hvoraf der var ret meget).

Der er en benævnelse af “råd oppefra” og nogle aftaler osv. – det endte med at blive den eneste gang, det var med i projektet. Det var en af de oprindelige planer, at der skulle hintes om at de måske i al hemmelighed blev styret af et pladeselskab. Det var et af de historieelementer, som lidt stod i venteposition, og som kunne aktiveres hvis det gav mening i hvordan projektet udfoldede sig. Det ville have givet mere mening at inkludere, hvis musikken var begyndt at blive populær. Så hvis jeg havde haft et ‘hit’, ville dette have været en del af historiens tredje akt og konklusion. I stedet blev det bare en lille reference her.

Vis kommentar Skjul kommentar