Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

SWGRS

SWGRS

16. februar 2016, kl. 10:14

Sidst Gang Jeg Indeså Jeg Har Mistet Vejen Og Mangler Inspirasion Tog Jeg Ned Til Min Fætter I #Polen!!! Jeg Gør Det Igen!!! Måske Finder Jeg #Dali Der!!!

Jeg valgte at sende Swiggers afsted til Polen igen. Jeg tror egentlig kun han skulle på én tur, men den blev så kort sidst (fordi han skulle være hjemme igen i tide til næste album, og tidsplanen skred lidt).

Jeg havde stadig en masse gode billeder, jeg ikke havde fået brugt sidst, og ikke nogen speciel plan for hvad Swiggers skulle foretage sig, så jeg sendte ham afsted igen.

Gennemgående motiv: Rejsebilleder fra P Swiggers

I sommeren 2015 var jeg på en interrail-tur, der gik gennem østeuropa. Her tog jeg billeder af en del spøjse og mærkelige ting.

Da jeg samlede materiale til Tegnedreng Records, faldt det mig ind at jeg ligeså godt kunne bruge disse billeder, da de gav lidt flavor til projektet. Det var egentlig grunden til at Swiggers tog til Polen.

En del af billederne er dog også fra Ungarn og Tjekkiet.

Vis kommentar Skjul kommentar