Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Mere musik

Dobbelt Dobbelt

Nummer 11 på albummet Fucker Det Shit Op

Bandcamp Spotify YouTube Soundcloud

På dette nummer: P SwiggersP DesmetJ De ClercqL Melis

Produceret af: P Swiggers


Kommentarspor fra projektets skaber:

Bygget rundt om en sample fra Martin (P Swiggers), som jeg havde haft liggende i ret langt tid, og gerne ville nå at bruge til noget. Der var egentlig en del flere ting, han gerne ville have dobbelt (Cheeseburgere mv.), men det var ikke lige det hele jeg kunne få til at passe.

Da jeg lavede musikken, fik jeg lyst til at prøve noget lidt anderledes, med sådan nogle lidt in-your-face tribal-trommer. Så jeg strikkede et meget fint beat sammen der – jeg er i hvert fald ret godt tilfreds med det.

Men hvad skulle resten af sangen så være?

Det var spørgsmålet. Jeg bestemte mig for at få brugt nogle af alle de gode lydbidder, jeg havde med forskellige folk – især Viking og Emil – som ikke havde passet ind tidligere. Nu var ved at være sidste udkald.

På den måde endte nummeret med at være lidt en ‘dumping ground’ for ting, jeg gerne ville have brugt. Det inkluderede også nogle mærkelige samples af en dame, der siger danske ord, som jeg fandt på Wikipedia (så vidt jeg husker). Jeg synes de var virkelig morsomme, fordi af alle de ord, som hun havde valgt at indtale, inkluderede samlingen bl.a. “fisse”, “øl” og “benzin”. Jeg brugte først disse samples på Det For Sent At Ta Hjem, og brugte så lidt flere af dem her.

Så det her nummer blev til en bombastisk samling løse ender.

Jeg kan huske at jeg sad i et tog på vej hjem til Aalborg, nok en uges tid før udgivelse, og prøvede manisk at få stumperne til at passe sammen. Det føltes lidt underligt i så offentligt et rum (jeg havde høretelefoner på, bare rolig).

Jeg opdagede at jeg havde bidder af både Emil og Viking, der sagde jeg bare skulle stoppe – taget ud af kontekst. Dem satte jeg sammen som slutning på nummeret, som et nik til at det her var næstsidste nummer på sidste album, og jeg endelig var ved at stoppe det her galemandsprojekt.