Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Denne side bruger cookies. Det betyder at den gemmer små stumper af information i din internetbrowser, for at huske dine indstillinger mv. på siden. For at bruge siden, er du nødt til at sige god for det.

Hobro Undergrund

Hobro Undergrund

30. december 2015, kl. 20:28

#DamerOgHerre Så Er Der #NyMusik Med #HobroUndergrund!!! https://tegnedreng.bandcamp.com/album/hobro-undergrund En #Ny #EP SmækSmakSmukFyldet Med Hæftige #Bangers Saftige #Beats Og HotHotHotte #Vers Der Brænder Sig Ind I Øregangen Og Ik Giver Slip Igen #ForEver! Det Smasher Dit Liv Op Og Ned Oka!! Så #LYT Og LIKE Og #DOWNLOAD #GRATIS OG DEL MED ALLE DINE VENNER, FJENDER OG DEM DU KENDER!!! Det Blir For Stort Det Her #DanMark Kan Slet Ik Holde Til Det!! For #Vilder #Bois!! #OrnligSyg #Hobronx #Hobro4Lyfe #HobroHardcore #Swag #Yolo #Swagness #JollyCola #Adelgade #Cool Like Os @tegnedreng På Alle De Gode Sider #Insta #Face #Twitter #Bandcamp #Soundcloud #Spotify https://soundcloud.com/tegnedreng/sets/hobro-undergrund