Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Denne side bruger cookies. Det betyder at den gemmer små stumper af information i din internetbrowser, for at huske dine indstillinger mv. på siden. For at bruge siden, er du nødt til at sige god for det.

Hobro Undergrund

Hobro Undergrund

24. januar 2016, kl. 16:41

Hvis I Ik Har Set Vores #Vilde Nye #MusikVideo #GrevIngolf Sku I Gør Det Nu! http://youtu.be/hSDIQ1_9RUo#Swag#Yolo 👑👑👑 Send Den Til Alle! Like Den Og Følg! Lav Os Sammen Gøre #HobroUndergrund Til #Konge I #Danmark #Hobro4Lyfe #Hobronx Vi Styer For #Vildt Vi Vil Også Gerne Lige Annoncerer At Den Næste EP Er #PåVej #KommerSnart #CommingSoon. Vi Prøver Lidt At Gøre Noget Nyt Bryde Grænserne Og Nytænkte. Det Er Sjov Med Alt Fest Og Ballade Og Bitches Natten Lang, Men Nogen Gange Må Man Også Se Sine Demoner I Øjene Og Accepterer At Nogen Ting Er Støre End En Selv. Det Prøver Vi At Konfrontere Bagsiden Af Den #Fame Og #Succes På Den Næste EP Der Også Er Et Kærlighedsbrev Til Den #BedsteBy #Ever Hobro Hobronx 9500 For Altid. 41!!! Så Der Kommer Lidt Nogen Nye Toner Noget Godt Shit #StayTuned Det Blivr Stort Vi Overtager Nationen. Peace!