Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

Hobronx Money Makerz

Hobronx Money Makerz

22. marts 2016, kl. 16:41

Yo Jeg Vil Bar Li Si Black Eyed Peass Er Det Nye The Beatles!!! Og #Tegnedreng Records Er Det Nye #BlackEyedPeas Ik!!! #Will.I.Am #PDesmet #Hobro4Lyfe #KongerneAfHobro #KongIngolf #Vilder #TegnedrengRecordsForAltid #ViDørAldrig #1641

I dette opslag: P Desmet

The Black Eyed Peas er ret vidunderlige i hvor absolut tåbelige, de er. De var en stor del af, at jeg begyndte at høre (og producere) rap-musik. Jeg gjorde det sarkastisk, og deres totale mangel på selvbevidsthed var herlig. Bare lyt til deres album The Beginning – skønt! Jeg nød også Ke$ha’s Tik Tok. Hvis du skal gå pop, gå stort og gå dumt.

De var også et af forbillederne for Tegnedreng Records, da jeg udviklede konceptet. Netop fordi Will.I.Am havde denne uforholdsmæssigt store rolle i gruppen, til et punkt hvor han er Black Eyed Peas, og de andre bare er det for syns skyld. Det var sådan min rolle ville være i Tegnedreng Records, bare i endnu større grad, fordi jeg vitterligt var gruppens dukkefører.

Eftersom jeg spillede P Desmet, syntes jeg, at det hen mod projektets slutning var på sin plads, at han udtalte sig rosende om forbilledet.

Vis kommentar Skjul kommentar