Denne hjemmeside gør brug af nogle funktioner, som din internet-browser ikke lader til at understøtte, og derfor vil hjemmesiden muligvis ikke fungere helt efter hensigten. Prøv evt. at åbne siden i en anden browser eller på en anden enhed.

SWGRS

SWGRS

21. januar 2016, kl. 16:55

Jeg Har Nået At Siger Om Hvorfor Jeg Ik Mer Er En Del Af #Fucking @tegnedreng #LortePengePartiFuckJer !!! #TrueArt #Forever #ÆgteKunst #Ægtheden #Realness #ForAltid !!!

Ah ja, den her video. Den optog jeg til en fest på studiet, før projektet gik i gang. Det var nok sommeren 2015.

Sangen Sniffer Coke & Knalder Damer eksisterer kun som et svar på denne video. For her er Swiggers direkte tilbage til det, han gav som grund til at forlade crewet – alt det med coke og damer, i stedet for #TrueArt.

Videoen viser grunden til at jeg lavede så få videoer hvor crewet snakkede til kameraet – fordi det var virkelig svært at holde masken og gøre troværdigt. Der var det lidt nemmere på fotos og omhyggeligt redigerede sange.

Baggrundsmusikken er en instrumental udgave af Flere Bajer Luder Kællinger. Det bryder virkeligheden lidt, for det nummer udkom først en måned senere. Og Swiggers var jo ikke hos crewet, så hvordan dukker deres fremtidige musik op i hans video?

Jeg tror egentlig, jeg havde tænkt mig at sætte Swiggers om producer på nummeret, da det endelig udkom, men det glemte jeg helt. Så nu har han åbenbart bare stået udenfor crewets studie og optaget sin video om, hvorfor han ikke vil have noget med dem at gøre…

Vis kommentar Skjul kommentar